Anders dan anderen

 • Hoogbegaafdvlaanderen.be

  Informatie over kinderen die hoogbegaafd zijn.De site is gemaakt door ouders van hoogbegaafde kinderen en richt zich voornamelijk naar ouders.
 • Vlaamse Vereniging Autisme

  De Vlaamse Vereniging Autisme is de vereniging die opkomt voor de belangen van personen met autisme. Ze biedt informatie over de invloed van autisme op de ontwikkeling van kinderen, jongeren en volwassenen en op de mensen die instaan voor hun dagelijkse begeleiding.
 • Twee Huizen

  Op deze site vertellen kinderen en jongeren wat ze denken en voelen wanneer hun ouders uiteen gaan, en wat ze dan kunnen doen. Ouders vinden inspiratie om hun kind te ondersteunen en om hun ouderschap goed te regelen. De site geeft ook informatie over echtscheiding en bemiddeling.
 • MS Jongeren

  Speciaal voor jongeren heeft de MS-Liga Vlaanderen vzw, dat wil zeggen een team van jongeren met MS samen met een aantal specialisten, deze site gebouwd. Maak er gebruik van, zet het naar je hand, post er wat je kwijt wilt. Foto's, filmpjes, teksten, ideeën, suggesties, initiatieven... Laat maar bruisen.
 • Huntington’s Disease Youth Organisation

  De ‘Huntington’s Disease Youth Organisation’ is een internationale vrijwillige non-profitorganisatie die werd opgericht om specifieke steun te bieden aan jonge mensen over de hele wereld die te maken krijgen met de ziekte van Huntington. Het is een schat aan informatie op maat gemaakt voor jongeren gemaakt door jongeren, maar ook volwassenen kunnen er veel aan hebben. Je vindt er informatie, filmpjes en antwoorden op talrijke vragen.
 • Jongeren met kanker

  Jongerenenmetkanker.be is opgezet als informatieve site waar jongeren een (aanzet tot) antwoord vinden op hun vragen over kanker. De site wil jongeren informeren, doorverwijzen en aanmoedigen tot contact met lotgenoten.